info@imgematbaa.com

Her türlü baskı ihtiyacınıza cevap vermek üzere tasarlanan iş modelimizde, broşürlerden kataloglara, afişlerden ambalajlara kadar geniş bir yelpazede hizmet sunmaktayız.
Ambalajda Estetik, Üründe Mükemmellik
Karton çanta, marka birliğini artırmak için sıkça kullanılan pazarlama ürünlerinden biridir. Farklı ebat ve adet seçenekleri mevcuttur.
KARTON ÇANTA BASKI ÇEŞİTLERİ
KURUMSAL KİMLİK
Yapmış olduğumuz harika tasarımları gerçek kalitede basmak, somutlaştırmak kolay iş değildir. Tasarımın kalitesi, baskının kalitesi birleşince ortaya harikulade ürünler çıkar. İmge Ajans olarak baskılı işler alanında da sizlere profesyonel ve kaliteli hizmet veriyoruz.
MATBAA HİZMETLERİ
PROMOSYON ÜRÜNLERİ
 
ÜRÜNLERİMİZ
Promosyon Ürünleri
Promosyon Ürünleri
Promosyon Ürünleri
Promosyon Ürünleri
Promosyon Ürünleri
Promosyon Ürünleri
Promosyon Ürünleri
Matbaa Ürünleri
Matbaa Ürünleri
Matbaa Ürünleri
Matbaa Ürünleri
Matbaa Ürünleri
Matbaa Ürünleri
Matbaa Ürünleri
Matbaa Ürünleri
Kurumsal Kimlik
Kurumsal Kimlik
Kurumsal Kimlik
Kurumsal Kimlik
Kurumsal Kimlik
Amerikan Servis
Amerikan Servis
BU TAB'A AİT ÜRÜN BULUNAMADI
Yeni bir ürün ekleyiniz veya bu kategoriye ürün seçiniz
Ambalaj Kağıdı
Magnet
625.00

500.00

Fiyat Teklifi Alın  

En uygun fiyatlarla kaliteli matbaa hizmeti almak için bize ulaşın! Profesyonel tasarım ekibimiz ve geniş ürün yelpazemizle ihtiyacınıza özel çözümler sunuyoruz. Hızlı teslimat ve müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımımızla sizin için buradayız. Şimdi fiyat teklifi almak için formu doldurun veya bizi arayın!

Çalışmanızı Gönderin  

Profesyonel matbaa hizmetimizden yararlanmak için çalışmanızı bize gönderin! Tasarımınızı, metninizi veya grafiklerinizi bizimle paylaşın, uzman ekibimiz tarafından titizlikle incelensin ve en kaliteli sonuçları elde edin. Dosyanızı gönderin ve istediğiniz ürünü belirterek hızlıca fiyat teklifi alın. Size en uygun çözümü sunmak için buradayız!

Onay Süreci  

Onay süreci, sizin için hazırladığımız tasarımın ve metnin doğruluğunu kontrol etmeniz için önemli bir adımdır. Tasarımınızı aldıktan sonra detayları inceler, gerekli düzeltmeleri yaparız. Son onayınızı almadan üretime geçmemekteyiz. Bu süreçte müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımımızla her adımda sizin yanınızdayız. Tasarımınızın ve ürününüzün istediğiniz gibi olması için gereken desteği sağlıyoruz.

Üretim Süreci

Üretim sürecimiz, sizin için özenle hazırladığımız tasarımın gerçeğe dönüşme aşamasıdır. Yüksek kaliteli malzemeler ve modern teknolojiler kullanarak, tasarımınızı en iyi şekilde basıyoruz. Profesyonel ekip ve titiz bir kontrol süreci ile kalite standartlarımızı her zaman en üst seviyede tutuyoruz. Sizin için özel olarak ürettiğimiz her ürün, tam istediğiniz gibi olması için özenle işlenir ve titizlikle paketlenir. Üretim sürecimizde kalite ve müşteri memnuniyeti her zaman önceliğimizdir.

Ofset baskı nedir ve nasıl çalışır?
Ofset baskı, günümüzde yaygın olarak kullanılan bir baskı tekniğidir. Özellikle kitap, dergi, broşür, katalog gibi büyük ölçekli baskı işlemlerinde tercih edilen ofset baskı, yüksek kaliteli sonuçlar elde etmek ve maliyeti düşürmek açısından ideal bir çözümdür.
Matbaa maliyetleri nasıl hesaplanır?
Matbaa öncesi tasarım süreci, başarılı bir baskı projesi için temel adımlardan biridir. Doğru tasarım, not alınacak bir etki bırakmanın anahtarıdır. Bu yazıda, matbaa öncesi tasarım sürecinde dikkat edilmesi gereken 7 altın kuralı ele alacağız.
Broşür, afiş, kartvizit gibi matbaa ürünleri için standart ölçüler nelerdir?
İşletmenizi tanıtmak, etkinliklerinizi duyurmak veya profesyonel bir izlenim bırakmak istiyorsanız, matbaa ürünleri kullanmak vazgeçilmez bir adımdır. Ancak, hangi ölçülerin kullanılacağını bilmek, tasarımlarınızın başarısı için kritik öneme sahiptir. Bu yazımızda, broşür, afiş, kartvizit gibi matbaa ürünlerinin standart ölçülerini ve ilgi çekici tasarım ipuçlarını ele alacağız.
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın
0538 475 23 32